torstai 25. joulukuuta 2014

Päivitystä

Pahoittelen hiljaisuudesta blogin puolella. Elämä myllersi jälleen eteenpäin ja kuukaudet vain vilahtivat silmissä. Parisuhteenikin päättyi ikävemmin, mutta sentään koulussa menee hyvin. Uudet ystäväni ovat valaneet minuun uutta voimaa ja päättäväisyyttä. Tällä hetkellä tunnen olevani onnellisempi kuin aikoihin!

Tosiaan, edellinen postaus meni melko rage-linjalla ja olen siitä kyllä rauhoittunut. Joskus elämä tai ihmiset vain ottavat aivoon ja se purkautuu jotakin kautta. Nyt olen ihan tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen. Jatkan edelleen matkaani päästä ekologisemmaksi ja vegaanisemmaksi ihmiseksi. Olen parantunut viimeisen puolen vuoden aikana hurjasti sosiaalisia kykyjäni ja kanssakäyminen ihmisten kanssa ei ole enää niin ongelmaista. Ikävästi sain tietysti tähän väliin issiaksen, joka on rajoittanut liikuntaa ja terveempiä elämäntapoja. Tupakointi on jälleen kuvioissa stressin myötä, mutta eiköhän siitäkin pian taas päästä eroon. Tavoite on ottaa rauhallisesti selän kanssa ja toiveet ovat korkealla ensi vuoden kevääseen. Tai kesään. Riippuen mitä kroppa sanoo.

Matkakuume on jälleen myös iskenyt ja olen suunnitellut lähteväni viikoksi Berliiniin tai Lontooseen ensivuonna. En vain ole vielä varma matkaseurasta, vaikka rahoituspuolen pitäisi olla kunnossa. Etenkin näin kaamoksen aikaan selaan lähes itkien lentojen hintoja. Matkaan pääsisi heti, mutta sitä ei tahdo täysin yksin tehdä. Täytyy katsoa, saanko ystäviäni houkuteltua mukaan, vaikka heidänkin kesänsä saattavat olla täynnä muuta ohjelmaa.

Seuraavaksi pitäisi kai palata hiljalleen rakkaiden harrastuksiensa pariin - blogiakin olisi mukavempi kirjoitella useammin kuin kerran puolessa vuodessa. Pitäisi muutama hyvä aihe keksiä ja niistä sitten kirjoitella. Vai onkohan täällä vielä lukijoita, jotka haluaisivat kuulla jostain tietystä aiheesta? Lisää läpätystä minimalismista, ekologisuudesta tai kenties eettisyydestä? Olen huonosti seurannut viime aikoina maailman tapahtumia, vaikka FBn seinälleni tasaisesti päivittyykin uusimmat uutiset niin PETAlta kuin ympäristön suojelijoilta. Täytyisi jälleen hieman skarpata ja uppoutua uusien artikkeleiden ihmeelliseen maailmaan.

Kiitos kaikille, jotka ovat vielä mukana matkassa ja kaikille uusille lukijoille, tervetuloa mukaan! :)

2 kommenttia:

  1. Suosittelen kokeilemaan yksin reissaamista avoimin mielin, mikäli et saa matkaan mieleistä seuraa. Älä ainakaan anna seuran puutteen olla este lähtemiselle. Yksin reissatessa voi tutustua uusiin ihmisiin, mutta ei ole pakko.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista