maanantai 9. joulukuuta 2013

Yllättävä apu

Kaikkihan me tiedämme tuon melko monen, ainakin nuoren naisen tai tytön suosiman kuvapalvelun, Instagramin. En ollut kiinnostunut siitä aikoihin, kuin vasta nyt päätin minäkin liittyä joukkoon. Oikeastaan se ei ole hassumpi paikka, vaikka vähän olin ennakkoluuloinen sitä kohtaan. Seuraan itseäni kiinnostavia ihmisiä ja asioita, painelen sydämiä ja vain katselen kuvia. Onhan se nyt kuitenkin aika hienoa, että voi klikkailla tykkäilevänsä jostain tavarasta, mutta sitä ei tarvitse omistaa kun joku muu ystävällisesti on kuvannut sen jo puolestasi!

No kuitenkin, siihen yllättävään apuun. Olen tuskaillut vaatekaappini kanssa jälleen ja miettinyt, pitäisikö sinne tehdä pari täsmähankintaa, vaiko ei. Rajusti olen vaatteitani vähentänyt jo vuosi sitten, mutta yllättäen olen nyt löytänyt Instagramista hyvän apulaisen. Napsaisen itsestäni kuvan vähän väliä (kuulostaapa itsekkäältä!) ja yksi päivä rupesin katselemaan, että hei, vau, onpas mulla hyvännäköisiä asukokonaisuuksia! Kun näin nämä kuvat lähes yhdellä silmäyksellä, saatoin tutkiskella viikon takaista asukokonaisuuttani ja olla ihan pirun tyytyväinen. Nimittäin se vaatekaappituska lähes loppui siihen seinään. Ei, en tarvitse lisää vaatteita. Oikeastaan voisin vähentää ne, jotka eivät näy Instagramin kuvissani. Sillä olen kuvannut itseäni tietyt vaatteet yllä ja ne kaikki sopivat toisiinsa, tunnen oloni niissä hyväksi ja ne ovat käytännöllisiä. Samalla myös hahmotin vielä tarkemmin vaatekaappini värimaailmaa.

Toinen hyvä juttu on, että jos nyt ihan pakko on hankkia jokin uusi vaate (ratkenneet farkut tai lempineuleen hiha paloi kynttilöillä leikkiessä), kulkee Instagram luonnollisesti kännykässäni mukana. Ja kappas, sieltähän näen lähes koko vaatekaappini ja päivän asukokonaisuudet nopealla silmäyksellä, kun arvioin sopiiko jokin vaate muiden vaatteiden kanssa! Joku nyt saattaisi tuhahtaa, että niinhän ollaan aina tehty ja miksi nyt piti Instagramiin mennä pelleilemään, eikö oma kameran kuvagalleria riitä. Jutun toinen jujuhan on siinä, että yllättäen tämä sivusto myös kohottaa itsetuntoa. Se tosin ei kuulu tämän blogini aiheeseen, mutta kyllä se pari sydäntä tuntemattomilta henkilöiltä hyvästä asukokonaisuudesta tuo hyvän mielen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti